Uništio ih sudija

Izvor: Vesti-online.com, 20.Nov.2018, 15:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uništio ih sudija

U 16. kolu Krajsober lige Frankfurt, Tempo je poražen na gostovanju kod Konkordije Ešershajm - 2:1 (1:0). U utakmici koju što pre treba zaboraviti, pre svega zbog mladog i neiskusnog sudije koji najverovatnije nije mogao da se snađe pod pritiskom domaćina, a lako je moguće da je bio prilično privržen nemačkoj ekipi.

Što se našeg tima tiče, oni su igrali svoju igru, napadački i pošteno. O njegovom suđenju govori i činjenica da je Tempu podelio pet žutih i dva crvena >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kartona, dok domaći nisu dobili

nijedan za celu utakmicu.

Povela je Konkordija sa 1:0 u 22. minutu iz penala koji je i jedina ispravna odluka arbitra. Zatim je usledilo bukvalno sudijsko terorisanje koje je krenulo sviranjem faula za svaki kontakt naših igrača sa protivničkim u kome je nekako uvek bilo u korist Konkordije, nastavilo se ne sviranjem čistog penala kada je odbrambeni fudbaler domaćih igrao rukom u svom šesnaestercu, a na odmor je naša ekipa otišla sa već tri "zarađena žuta kartona.

Početak drugog poluvremena je pripao našoj ekipi i nekoliko šansi je nagovestilo da će doći do preokreta. Ali, kontranapad Konkordije i ofsajd, koji sudija nije video, bacilo je Tempo u "minus dva" od 73. minuta. U tim trenucima stvorena je velika nervoza u našem timu, pa je sudija dobio priliku da pokaže još dva žuta kartona "tempovcima". Naši su nastavili sa pokušajima da osvoje bar bod, ali je gol Gorana Grijaka u 90. minutu došao prekasno.

Nekoliko naših navijača se sa pravom čudilo kako se sudija nije na kraju radovao zajedno sa Konkordijom, jer je i on imao priličan broj "akcija".

KRAJSOBER LIGA

Konkordija Ešershajm - Tempo 2:1 (1:0)

FRANKFURT

Stadion: Ešershajm.

Gledalaca: 130.

Strelac: Grijak u 90. minutu.

Crveni kartoni: Milanović u 89. i Stanković 90+3 minutu.

TEMPO: Atlagić, Milanović, Šipić, Zarić (Milutinović), Stanković, Simić, Matić, Mihajlović (Gligorov), Pilipović, Janković (Nikolić), Grijak.

Pozicija na tabeli:

6. Tempo 16 7 5 4 39:23 26

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.