Izvor: Piplmetar.rs, 17.Mar.2024, 01:30

Umro legendarni srpski muzičar posle duge i teške bolesti

N. L.

Tužnu vest potvrdili su njegovi brojni prijatelji
Ilustracija: Telegraf

Dragoljub Crnčević Crnke, frontmen, pevač i gitarista, jednog od naših najboljih bluz bendova Point Blank, preminuo je danas posle duge i teške bolesti.
Tužnu vest potvrdili su njegovi brojni prijatelji i poštovaoci njegovog rada, koji su se putem društvenih mreža oprostili od legende Crnketa.
Od njega se oprostili i Udruženje rok muzičara:
– Velika tuga !!!Napustio nas je legenda, pocasni clan URMUS,-a Crnke. Neka mu je vecna slava i hvala!!!
Od svirki na stanicama metroa u Parizu, do “Gitarologije”, albuma čiji značaj...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZBOGOM, LEGENDO! Preminuo čuveni pevač nakon duge i teške bolesti

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2024

Tužnu vest potvrdili su njegovi brojni prijatelji..Dragoljub Crnčević Crnke, frontmen, pevač i gitarista, jednog od naših najboljih bluz bendova Point Blank, preminuo je danas posle duge i teške bolesti...i poštovaoci njegovog rada, koji su se putem društvenih mreža oprostili od legende Crnketa...Od...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Preminuo Dragoljub Crnčević Crnke – osnivač benda Point Blank

Izvor: BalkanRock.com, 17.Mar.2024

Posle duže bolesti preminuo je Dragoljub Crnčević Crnke, pevač, gitarista i osnivač bluz benda Point Blank. Tužnu vest potvrdili su njegovi brojni prijatelji i poštovaoci njegovog rada, koji su se putem društvenih mreža oprostili od muzičke legende. Dr. Project Point Blank Blues Band osnovan...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.