Umro je samo 2 meseca nakon rođenja: Novica je otišao na grob sina Stefana, a onda je isplivala UŽASNA ISTINA

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Nov.2018, 16:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro je samo 2 meseca nakon rođenja: Novica je otišao na grob sina Stefana, a onda je isplivala UŽASNA ISTINA

Da li je majka spremna da posle svih grubih i teških reči oprosti svom sinu?

U prošloj epizodi, Novica je sa Žarkom Lazićem posetio grob svog sina Stefana, koji je preminuo samo dva meseca nakon rođenja. Na tom mestu, Žarko je dobio novosti, a da li će te vesti uzdrmati Novicu i koliko su zapravo loše, saznaćete u ovonedeljnoj emisiji.

Sa druge strane, Jelenu Matijašević na gradilištu zatiču loše vesti - iz bolnice joj javljaju da je Novičin brat primljen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i da njegovo zdravstveno stanje nije dobro. Kako su radovi zaustavljeni zbog ove novonastale situacije, Jelena i Žarko odlaze kod Novice i njegovih roditelja i saopštavaju im da je Saša smrtno bolestan. Da li je majka spremna da posle svih grubih i teških reči oprosti svom sinu i da li je ovo poslednja prilikada se braća pomire, videćete u novoj epizodi "Kuće od srca".

Kako će Saša reagovati na posetu majke i brata, i da li će susret zavađenih strana porodice Arsić biti srećnog ishoda ili će napraviti dublji jaz, saznaćete u TV serijalu "Kuća od srca" u utorak 20. novembra od 22 časa samo na TV Pink!

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.