Umro čuveni glumac Denis Farina

Izvor: Blic, 22.Jul.2013, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro čuveni glumac Denis Farina

Glumac Denis Farina, poznat po ulogama u seriji “Kriminalističke priče” (Crime story) i “Red i zakon” (Law and Order), preminuo je danas u Skotsdejlu, Arizona, u 69. godini života.

Uzrok smrti je ugrušak krvi u plućima, preneo je TMZ.

Predstavnik glumca rekao je da je Farina ostavio iza sebe “ljubav svog života tokom 35 godina, Marijanu Kahil”. Smatra se da se par nikada nije venčao.

Farina je rođen u Čikagu 1944. Ima troje dece iz braka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa Patrišom Farinom, s kojom se razveo 1980. Takođe ima šestoro unuka.

Farina je holivudska legenda, glumio je u bezbroj klasičnih filmova i televizijskih serija, uključujući "Get Shorty," "Snatch" i "Midnight Run." Takođe se pojavio u HBO seriji “Luck”.

Pre nego što je postao glumac, Farina je bio policajac u Čikagu, od 1967. do 1985.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umro glumac Denis Farina, poznati detektiv serije "Zakon i red"

Izvor: Blic, 22.Jul.2013

Poznati glumac Denis Farina, koji je poznat po ulozi detektiva Džoa Fontanu u seriji "Zakon i red", umro je u 69. godini...Glumac je preminuo jutros u bolnici u Arizoni nakon što zakrčenja krvnih sudova u plućima, rekao je Desnisov zastupnik Lori de Val...Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...

ODLAZAK LEGENDE: Umro Denis Farina!

Izvor: Telegraf.rs, 22.Jul.2013

Zvezda mnogih serija, glumac koji je kod nas upamćen po ulozi u seriji "Red i zakon", preminuo je danas u Arizoni u 69. godini

Nastavak na Telegraf.rs...

Umro čuveni glumac Denis Farina

Izvor: medio.rs, 23.Jul.2013, 00:25

Glumac Denis Farina, poznat po ulogama u seriji Kriminalističke priče (Crime story) i Red i zakon (Law and Order), preminuo je danas u Skotsdejlu, Arizona, u 69. godini života.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.