Umro Ugo Čaves?!

Izvor: Vesti-online.com, 28.Feb.2013, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro Ugo Čaves?!

Jedno od dopisništava CNN-a je objavilo da je venecuelanski predsednik Ugo Čaves mrtav, citirajući bivšeg ambasador Paname u Organizaciji američkih država (OAS), Giljermo Koćesa.

Vest sama po sebi nije neverovatna, jer se kontroverzni politički vođa već neko vreme bori s karcinomom i već se mesecima nije pojavio u javnosti, pa čak nije mogao da dođe ni na vlastitu inauguraciju. Otkako se vratio s Kube, gde je po treći put bio na lečenju, Čaves ima problema s disanjem. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Teško je bolestan i to svi znaju.

Koćes je izjavio kako je Čaves klinički mrtav još od 30. decembra, da je veštački održavan u životu i da se njegova ćerka pre četiri dana konačno odlučila da se aparati isključe.

- Izazivam venecuelansku vladu da dokaže da nisam u pravu - kazao je Koćes za CNN.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.