Umirali u mukama: Mladić (29) ZAPALIO MAJKU I NEPOKRETNOG OCA dok su spavali?! Zločin POTRESAO REGION

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2018, 19:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umirali u mukama: Mladić (29) ZAPALIO MAJKU I NEPOKRETNOG OCA dok su spavali?! Zločin POTRESAO REGION

Policija je utvrdila da je požar u kuću u Zagrebu u kom je stradao bračni par podmetnuo njihov sin (29).

Navodno, on je zapalio kuću 10. oktobra oko 2:40 minuta ujutro dok su mu roditelji spavali. Majka mladića je umrla na licu mesta, a njegov otac, koji je inače bio nepokretan preminuo u bolnici posle nekoliko dana.

Kako je saopštila policija, osnovano se sumnja da je mladić upaljačem potpalio garderobu u ormanu i tako zapalio kuću.

Kada se požar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << proširio on je navodno izašao iz kuće u dvorište, a ostavio roditelje da izgore u spavaćoj sobi.

Kada su vatrogasci ugasili vatru u kući su zatekli mrtvu majku osumnjičenog, a otac je prevezen prevezen u bolnicu u kojoj je preminuo 16. oktobra. Mladić je uhapšen i određen mu je jednomesečni pritvor zbog opasnosti od ponavljanja dela.

Pratite nas i na instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.