„Umetnost danas“ u galeriji NBS

Izvor: Danas, 13.Avg.2019, 21:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Umetnost danas“ u galeriji NBS

Izložba "Umetnost - danas", na kojoj je predstavljena umetnička produkcija istaknutih predstavnika savremene scene likovne i primenjene umetnosti, kao i arhitekture Srbije, otvorena je večeras u Galeriji Narodne banke Srbije uz prisustvo velikog broja građana. Članak „Umetnost danas“ u galeriji NBS se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Turizam u Evropi ponovo cveta, ali to mnoge ne čini srećnim

Izvor: Danas, 14.Avg.2019, 09:16

Nakon pada broja turista uzrokovanog ekonomskom krizom, turizam u Evropi ponovo cveta, ali ne gledaju svi blagonaklono na ogroman priliv posetilaca, naročito meštani turističkih top destinacija. Članak Turizam u Evropi ponovo cveta, ali to mnoge ne čini srećnim se pojavljuje prvo na Dnevni list...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.