Umetnik tokom noći kartonom tjunira tuđe automobile

Izvor: Blic, 16.Okt.2015, 12:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umetnik tokom noći kartonom "tjunira" tuđe automobile

Fotograf Maks Sidentopf tokom noći izlazi na ulice Amsterdama i poput superjunaka pomaže usnulim građanima - tako što im kartonom "tjunira" automobile uparkirane ispred kuće.

Pretražite našu ponudu sa preko 65,000 oglasa

Besplatno oglasite svoje vozilo na sajtu gde se prodaju polovnjaci

Postavi oglas na www.mojauto.rs

U razgovoru za magazin Vice, ovaj umetnik je objasnio kako je dobio ideju za

Prodajete polovni automobil?
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Postavite besplatan oglas.

ovaj projekat: "Individualnost, samoizražavanje i status su ovih dana bitniji nego ikada."

"Ali iz nekog razloga, automobili se sve ređe personalizuju, što je čudno jer je to odličan način samoizražavanja. Želeo sam da pomognem ljudima i stvorim jedinstvene "tjunirane" automobile od svakodnevnih porodičnih vozila", objasnio je Sidentopf.

Osnovni materijal koji ovaj umetnik koristi za "tjuniranje" vozila je običan karton od koga pravi dodatke poput spojlera, prednjih difuzera i rešetki, a svoj projekat je nazvao 'Slapdash Supercars' ("Superautomobili na brzu ruku").

Ovaj i druge projekte Maksa Sidentopfa možete pogledati na zvaničnom SAJTU.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.