Umetnički doživljaj

Izvor: Blic, 27.Okt.2010, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umetnički doživljaj

Vila Kralja Petra na Senjaku sinoć je pretvorena u modnu galeriju. Veliki broj poklonika mode šetao je od jedne do druge prostorije i uživao u performansima manekena. Umetnički doživljaji prepričavali su se na koktelu kojim je i zvanično počeo „28. Amstel Fashion Week“.

Performansom pod nazivom „Modne vinjete" publici su svoje modele predstavili dizajneri Tamara Radivojević, Dejan Despotović, Dejana Momčilović, Tijana Pavlov, Aleksandra Žiravac i Nataša Plum. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Radivojevićeva je svoju prostoriju pretvorila u izložbeni prostor za kreacije koje su stajale na lutkama, dok su manekenke Dejane Momčilović u crnim odevnim kombinacijama igrale uz muziku. Nataša Plum je posetioce „svoje sobe" služila kolačima, dok je Dejan Despotović u svom umetničkom načinu izražavanje zadržao koncept „začarane šume". Posetioci su zbog velike gužve bili podeljeni u dve grupe, a zbog velikog interesovanja nije bilo lako mimoići se stepenicama dvospratnog zdanja. Nedelja mode koja se održava pod sloganom „Razmišljaj zeleno u bilo kojoj boji koju nosiš" trajaće do 31. oktobra.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Performans na otvaranju Amstel Fashion Weeka

Izvor: Mondo, 27.Okt.2010

Performansom pod nazivom "Modne vinjete", otvoren je 28. Amstel Fashion Week, u utorak uveče u vili Kralja Petra I.

Nastavak na Mondo...

Počeo “Amstel Fešn Vik”

Izvor: CrveniTepih.com, 28.Okt.2010, 00:02

U atraktivnom prostoru vile Kralja Petra I izvođenjem modnog performansa “Modne vinjete” sinoć je otpočeo 28 “Amstel Fešn Vik”. Na specifičan način kroz performanse i video instalacije svoje kreacije predstavili su dizajneri Dejana Momčilović, Tamara Radivojević, Dejan Despotović, Tijana...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.