Umetnici u doba korone: Video poruke podrške građanima (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 20.Mar.2020, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umetnici u doba korone: Video poruke podrške građanima (VIDEO)

Grad Beograd, Sekretarijat za kulturu i gradska pozorišta uputili su poziv glumcima pod nazivom "Umetnici u doba korone" da snime svoje video poruke podrške svim građanima Grad Beograd, Sekretarijat za kulturu i gradska pozorišta uputili su poziv glumcima pod nazivom "Umetnici u doba korone" da snime svoje video poruke podrške svim građanima, a najviše našim najstarijima, kako bi svojim primerom, u vreme vanrednog stanja, podigli svest o ozbiljnosti situacije, važnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << odgovornosti i solidarnosti i pozvali ih da prate uputstva i ostanu kod svojih kuća. "U ovoj situaciji niko nije sam, svi zavisimo jedni od drugih i svi mislimo jedni na druge. Tu smo jedni za druge, u izolaciji, u podršci, u deljenju. U ovome smo zajedno", poručili su glumci pod sloganom "Sigurno kod kuće" među kojima su Svetozar Cvetković, Gordan Kičić, Gorica Popović, Andrija Milošević, Zoran Cvijanović, Lazar Ristovski…"Postoji nešto o čemu ne znamo ništa, a da to ništa, ne postane svašta, učinite samo jedan mali korak zarad ne samo sebe, svojih bližnjih i onih koje volite, već zarad opstanka ove planete - ostanite kod kuce", poručio je Cvetković.Andrija Milošević pozvao je sve da u svojim domovima rade ono zašta nisu imali vremena do sada - "da se druže, igraju društvene igre, peku burek i pite…"Video poruke svih umetnika postavljene su na YouTube kanalu “Sigurno kod kuće”.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

"U OVOME SMO ZAJEDNO" Glumci bodre građane u borbi protiv korona virusa, a ovi su neke od njihovih poruka (VIDEO)

Izvor: Blic, 20.Mar.2020

Grad Beograd, Sekretarijat za kulturu i gradska pozorišta uputili su poziv glumcima pod nazivom "Umetnici u doba korone" da snime svoje video poruke podrške svim građanima, a najviše našim najstarijima, kako bi svojim primerom, u vreme vanrednog stanja, podigli svest o ozbiljnosti situacije, važnosti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.