Umesto sloge, pred izbore opozicija puca po šavovima: Boško kadrira po DS-u, Šutanovac javno pokazuje animozitet

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2020, 14:29

Umesto sloge, pred izbore opozicija puca po šavovima: Boško kadrira po DS-u, Šutanovac javno pokazuje animozitet

Izboru su zakazani za jun mesec, a umesto sloge u opoziciji, svakim danom sve veća nesloga izbija na površinu.

Jučerašnjim incidentom, čiji je glavni akter a ujedno i organizator bio, član Saveza za Srbiju i predsednik pokreta Dveri, Boško Obradović opoziciju je još više spustio na dno.

Čak i dublje no što su bili, i tako umesto da prikupljaju pozitivne političke poene, opoziciona struktira našla se na neočekivanoj salvi kritika od strane naroda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Isprovociran time, da Boško vuče sve konce i da ode njega sve zavisi, stekla se slika da Dragan Đilas u suštini i nije toliki lider opozicije kakvom se predstavlja. Već sam Boško, koga očigledno mnogi od demokrata ne mirišu pa su samo čekali neki eksces sa njegove strane kako bi iskoristi priliku da kažu po koju reč više od one koja ostane iza jezika.

Tu priliku je upravo iskoristio nekadašnji predsednik demokrata Dragan Šutanovac, izjavivši na tviteru da "dverjani treba da smene Boška, i vrate se u svoje prirodno stanište sa NoGo i ekipom" jer se muče sa demokratijom, i pristojnošću.

Kako stvari stoje najlogičnije je da dverjani smene Boška i vrate se u svoje prirodno stanište sa NoGo ekipom od sinoć. Muče se ljudi sa demokratijom, pristojnošću... ne ide im nikako.

— Šutanovac Dragan (@SutanovacDragan) May 9, 2020

Očigledno da demokrate misle za svog koalicinog partnera je primitvni neotesanko. Ono što je svima zapalo za oko jeste, da se u raspravu umešao Darko Simić, sekretar u Demokratskoj stranci koji je stao u odbranu Srđana Noga i Boška Obradovića na šta je burno reagovao Šutanovac, otkrivši da Boško kadrira u DS-u ali da o tome svi ćute.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

UMESTO SLOGE, OPOZICIJA PUCA PO ŠAVOVIMA PRED IZBORE Nakon debakla Dveri pred Skupštinom i Šutanovac pokazuje animozitet

Izvor: Kurir, 09.Maj.2020

Izboru su zakazani za jun mesec, a umesto sloge u opoziciji, svakim danom sve veća nesloga izbija na površinu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.