Umesto na vešala - pušteni kući!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Feb.2009, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto na vešala - pušteni kući!

KUALA LUMPUR - U Maleziji su uhapšeni jednojajčani blizanci, od kojih je jedan bio osumnjičen za krijumčarenje droge, ali na suđenju u Kuala Lumpuru policajci koji su svedočili u korist optužbe nisu mogli reći koji je od njih dvojice imao ključeve kuće gde su otkriveni opijum i marihuana, pa su, umesto na vešala, poslati kući!

Iako je sudija Zaharah Ibrahim uverena da su tužioci dokazali da je Satiš Raj ili Sabariš Raj švercao drogu, odlučila se da izrekne oslobađajuću presudu.

Naime, kako se nije moglo utvrditi koji je od njih dvojice krivac, presuđena smrtna kazna vešanjem možda bi lišila života upravo onog ko je nedužan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.