Umesto na gradskom veću, Radojičić u Izraelu

Izvor: Danas, 28.Feb.2019, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto na gradskom veću, Radojičić u Izraelu

Umesto da se pojavi na prvoj sednici Skupštine Beograda u ovoj godini i sednici Gradskog veća na kojoj su se donosile važne odluke, prvi čovek prestonice Zoran Radojičić otputovao je u sedmodnevnu posetu Izraelu gde učestvuje na Međunarodnoj konferenciji gradonačelnika. Članak Umesto na gradskom veću, Radojičić u Izraelu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Radojičić se sastao sa gradonačelnicima Pitsburga i Beverli Hilsa

Izvor: Blic, 28.Feb.2019

Gradonačelnik Beograda prof. dr Zoran Radojičić učestvuje na 33. Međunarodnoj konferenciji gradonačelnika u Izraelu. Tokom zvanične posete Tel Avivu, on je sa izraelskim zvaničnicima i predstavnicima kompanija razgovarao o primeni modernih tehnologija kako bi gradovi bili bezbedniji i funkcionalniji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.