Umesto biblioteke, video-klub: Ivan Ivanović snimio drugi predizborni spot

Izvor: B92, 20.Mar.2017, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umesto biblioteke, video-klub: Ivan Ivanović snimio drugi "predizborni" spot

Nakon što je njegova replika predizbornog spota Aleksandra Vučića naišla na oduševljenje kod publike, Ivan je odlučio da napravi još jednu. Ovoga puta, on je, umesto u biblioteku, otišao u video-klub.

Po scenariju originalnog spota, u kome aktuelni premijer Aleksandar Vučić vraća knjigu u biblioteku nakon 35 godina, "mali Ivke" gospodinu Vitu donosi davno zaboravljenu kasetu "Duboko grlo".

Voditelj u svom spotu govori o tome šta je obećao pre tri godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako je usmerio Prvu na pravi put, ali i ko hoće da uništi njegov rad.

Nakon što je održao obećanje i vratio kasetu na pitanje kuda si krenuo odgovara: "U kafanu, logično“, a umesto kazne u ćošak, dobija malo drugačiji zadatak. Pogledajte ceo spot.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

VIDEO: Ivan Ivanović u parodiji na Vučića - sličnost je neverovatna!

Izvor: Vesti-online.com, 20.Mar.2017

Voditelj Ivan Ivanović uradio je parodiju na predizborni spot Aleksandra Vučića u kome on priča sa bibliotekarkom...Parodija Ivana Ivanovića na Vučićev spot odvija se u video klubu, a glavni akter kasni sa vraćanjem kasete. Evo šta su razlozi kašnjena od 35 godina:..22h TV Prva. Spot na spotpic.twitter.com/KIacAQBnMW

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.