Umereni intenzitet saobraćaja, na granicama do sat i po

Izvor: RTS, 19.Avg.2019, 07:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umereni intenzitet saobraćaja, na granicama do sat i po

U Srbiji će saobraćaj danas biti umerenog intenziteta, a na graničnim prelazima se od jutros čeka do sat i po vremena, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Na Gostunu na izlazu iz zemlje putnička vozila i autobusi čekaju 90 minuta, a na Špiljanima 20 minuta.

Iz Auto-moto saveza Srbije navode da često dolazi do formiranja dužih kolona vozila na ulazu i na izlazu iz Mađarske i Hrvatske i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << da tada zadržavanja mogu biti višesatna i duža u odnosu na zadržavanje koje vozače očekuje na srpskim graničnim prelazima. 
Na naplatnim stanicama u Srbiji nema zadržavanja. 
Iz AMSS-a savetuju vozačima da, ukoliko kreću na put, izbegavaju putovanje u najtoplijem dalu dana, prave česte pauze, a ako osete umor zaustave svoje vozilo na prvom bezbednom proširenju pored puta.
Puštanjem u saobraćaj autoputa od Obrenovca ka Preljini, do zapadnih krajeva Srbije će se stizati bezbednije, sigurnije i brže, a vozačima iz tih krajeva vožnja će biti lakša i rasterećenija ka Beogradu i severu Srbije, navode iz Auto-moto saveza Srbije.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umeren saobraćaj, čekanja na graničnim prelazima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Avg.2019

Prvi radni dan u nedelji doneo je umeren tok saobraćaja na najfrekventnijim putevima...Prema poslednjim informacijama ima zadržavanja na putničkim terminalima naših GP - na Horgošu, izlaz iz zemlje, pola sata, Gradina, ulaz u zemlju - 40 minuta, Gostun, ulaz u zemlju pola sata...Na Batrovcima, na...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Putnička vozila na Batrovcima čekaju jedan sat

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Avg.2019

Putnička vozila na graničnom prelazu Batrovci, sa Hrvatskom, večeras čekaju jedan sat na izlaz iz Srbije, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Na graničnom prelazu sa Bugarskom, Gradina, automobili čekaju 40 minuta na ulaz u Srbiju, a pola sata na prelazu Horgoš, sa Mađarskom, na izlazak...Pola...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.