Umeren saobraćaj, ponegde magla

Izvor: RTS, 30.Dec.2013, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umeren saobraćaj, ponegde magla

U pojedinim delovima Srbije smanjena je vidljivost zbog magle i sumaglice, pa se vozačima preporučuje dodatan oprez. Saobraćaj je umerenog intenziteta, a na graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila su oko 30 minuta.

Saobraćaj je tokom jutra i prepodneva bio umerenog intenziteta, na frekventnijim putnim pravcima su suvi kolovozi, u pojedinim područjima je smanjena vidljivost zbog magle i sumaglice.

Kako je jutros saopštio Auto-moto savez Srbije, vozači >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << moraju računati na mokre kolovoze i zaostali sneg koji se topi u planinskim predelima, posebno na prilazima Kopaoniku, Goču i Goliji, gde je ujedno i zabranjeno kretanje kamionima sa prikolicom i šleperima.

Vidljivost je smanjena zbog magle i sumaglice na području Beograda, Smederevske Palanke, Sjenice, Kraljeva, Kuršumlije, Kruševca, Niša i Leskovca.

Zbog toga se vozačima savetuje da brzinu kretanja prilagode uslovima na putu i da poštuju saobraćajne propise kako ne bi ugrožavali svoju, a i tuđu bezbednost.

Prema informacijama Uprave Granične policije, na graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila su oko 30 minuta.

Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 115 saobraćajnih nezgoda u kojima je 46 lica teže i lakše povređena, a pet osoba je izgubilo život.

U Beogradu su evidentirane 52 nezgode u kojima je 19 lica povređeno.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Saobraćaj pojačanog intenziteta

Izvor: Akter, 31.Dec.2013, 09:47

Saobraćaj na putnoj mreži u Srbiji pojačanog je intenziteta, magla u pojedinim područjima usporava saobraćaj, a na graničnim prelazima zadržavanja za putnička vozila su 30 minuta

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.