Umeren intenzitet saobraćaja, oprez zbog pljuskova

Izvor: RTS, 05.Jun.2017, 07:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umeren intenzitet saobraćaja, oprez zbog pljuskova

Saobraćaj na auto-putevima i frekventnijim saobraćajnicama u Srbiji jutros je umerenog intenziteta, dok je nešto veći broj vozila na prilaznim putevima većih gradova i u samim gradskim sredinama, saopštio je Auto-moto savez Srbije.
Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 20 minuta.
Kako se upozorava, tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << dana u pojedinim krajevima zemlje treba računati sa povremenim pljuskovima.
Česte promene vremena sa prolećnim pljuskovima i prelazak na mokre kolovoze može biti jako opasan, jer direktno utiče na bezbednu i sigurnu vožnju, a ovakvo stanje kolovoza uvek je uzrok većeg broja saobraćajnih nezgoda u kojima su mogući i lančani udesi.
Iz Javnog preduzeća "Putevi Srbije" apeluju na vozače da nailaskom na deonice gde se izvode radovi uspore svoja vozila i obrate pažnju na postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

AMSS: Umeren intenzitet saobraćaja, više vozila na prilazima gradovima

Izvor: Beta, 05.Jun.2017

Saobraćaj na auto-putevima i većim putevima je umerenog intenziteta, a veći broj vozila očekuje se na prilazima većih gradova i u samim gradovima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).Na putničkim terminalima na graničnim prelazima nema zadržavanja dužih od 20 minuta, pokazuju podaci...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.