Ulje i šećer od srede u rafovima

Izvor: Kurir, 18.Sep.2012, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulje i šećer od srede u rafovima

Iz Robnih rezervi biti isporučeno pet miliona litara suncokretovog ulja i pet miliona kilograma šećera

BEOGRAD - Ulja i šećera u Robnim rezervama ima dovoljno i prve količine će već sutra biti u prodavnicama, izjavio je direktor Direkcije za robne rezerve Goran Tasić.

Tasić je rekao da su potpisani ugovori sa svim većim trgovinskim lancima i dodao je juče potpisano 11 ugovora, a primljeno je oko 40 zahteva, tako da će se potpisivanje nastaviti i danas.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
On je podsetio da će iz Robnih rezervi biti isporučeno pet miliona litara suncokretovog ulja i pet miliona kilograma šećera. Ulje će se u prodavnicama prodavati za 142,56 dinara po litru, dok će cena šećera biti 95,05 dinara po kilogramu.

Vlada Srbije odlučila je 14. septembra da interveniše iz Robnih rezervi kako bi se zaštitilo tržište i obezbedila normalna snabdevenost stanovništva ovim namirnicama.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ulje i šećer od sutra u prodavnicama

Izvor: S media, 18.Sep.2012

Ulja i šećera u Robnim rezervama ima dovoljno i prve količine će već sutra biti u prodavnicama, izjavio je direktor Direkcije za robne rezrve Goran Tasić...Tasić je agenciji Beta rekao da su potpisani ugovori sa svim većim trgovinskim lancima i dodao je juče potpisano 11 ugovora, a primljeno...

Nastavak na S media...

Ulje i šećer od sutra u prodavnicama

Izvor: Vesti-online.com, 18.Sep.2012

Ulja i šećera u Robnim rezervama ima dovoljno i prve količine će već sutra biti u prodavnicama, izjavio je direktor Direkcije za robne rezrve Goran Tasić...Tasić je rekao da su potpisani ugovori sa svim većim trgovinskim lancima i dodao da je juče potpisano 11 ugovora, a primljeno je oko 40...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.