Ulica 22.oktobra u Zemunu i dalje zatvorena

Izvor: Blic, 30.Jan.2011, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulica 22.oktobra u Zemunu i dalje zatvorena

Ulica 22.oktobar u Zemunu u kojoj je početkom januara deo saobraćajnice potonuo za više od metar, i dalje je zatvorena zbog radova.

Već više od dvadeset dana ekipe "Beogradskog vodovoda i kanalizacije” rade na otklanjanju kvara u ovoj ulici.

Linija 15 koja tu inače prolazi sada prinudno ide Ulicom Nikolaja Ostrovskog, pa se stanari ovog dela Zemuna osim buke zbog radova, žale i na usporen saobraćaj i veće gužve.

Očekivani rok za završetak radova je 10.februar, a radnici "Vodovoda i kanalizacije” navode da ih u radu dodatno usporavaju sneg i niske temperature.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

BEZ VODE BEŽANIJSKA I ULICA MAJAKOVSKOG U ZEMUNU

Izvor: Kurir, 31.Jan.2011, 10:20

BEOGRAD - U Bežanijskoj ulici u Zemunu rano jutros je pukla vodovodna cev zbog čega stanovnici te ulice i ulice Majakovskog neće imati vodu do 14 časova, kada se očekuje otklanjanje kvara...Cev je najverovatnije pukla zbog niske temperature vazduha...JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" će tokom...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.