Uleteli u kanal, mladić se utopio

Izvor: Glas javnosti, 12.Sep.2012, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uleteli u kanal, mladić se utopio

BEOGRAD - Mladić star oko 20 godina je poginula u saobraćajnoj nesreći pošto se automobil u kom je bila prevrnuo i upao u kanal na Zrenjaninskom putu, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Nesreća se dogodila između jedan i dva noćas na Zrenjaninskom putu kod Sefkerina bliže Pančevu, a devojka koja je stradala utopila se u tom kanalu, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura. U automobilu su bile još dve osobe koje nemaju vidljivih povreda, a jedna od njih >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << je nakon nesreće pešačila do Vrbovskog, pa je Hitna pomoć poziv o toj nesreći u kojoj je na licu mesta konstatovana smrt mlade osobe, poziv primila tek oko 3.30.

"Kako je kazao mladić koji je pešačio, posle nesreće niko mu nije hteo stati na putu ka Vrbovskom, pa su MUP i Hitna pomoć obavešteni tek kad je u Vrbovskom naišao na jedan autobus", navela je Macura.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.