Ulepšajte domaćinstvo za male pare

Izvor: Blic, 05.Mar.2018, 10:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulepšajte domaćinstvo za male pare

U martu i kalendarski počinje proleće, ali mnogi ljudi u ovo doba godine imaju toliko posla oko sređivanja kuće i bašte da im skoro ne ostane nimalo slobodnog vremena za uživanje u prirodi koja se budi.

Ukoliko ste zaposleni, samo prolećno spremanje doma može potrajati i više od dve nedelje. Jer, treba očistiti, možda i okrečiti sve zidove, oprati prozore i zavese, istresti i usisati tepihe, kao i srediti ormane, odnosno ispeglati i složiti zimsku garderobu. Ako još >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << imate i baštu, uz sve to, čeka vas i orezivanje drveća i žbunja, sređivanje travnjaka, zasnivanje rasada sezonskog povrća ili sađenje ruža. Prosto da se čoveku pokvari raspoloženje, samo kada na to pomisli!

Međutim, sa kvalitetnom kućnim aparatima, baštenskim alatom, opremom i sredstvima za čišćenje, mnogo toga možete sebi olakšati, a pritom i uštedeti vreme. Iskoristite martovsku akciju sniženja na Nonstopshop – u da ulepšate domaćinstvo za male pare!

Daniel Klein muške naočare za sunce DKN-3053-1

Redovna cena: 1.499 din

Akcijska cena: 999 din

Ušteda: 500 din (33 odsto)

Naočare za sunce

Zidni sat ESPERANZA EHC003

Uz različite veličine kristala na zracima sata, na zidu se stvara efekat kao da je prekriven dijamantima. Zahvaljujući izuzetno elegantnom i modernom dizajnu, pogodan je za ukrašavanje apartmana, kancelarija, prodavnica ili restorana.

Redovna cena: 2.890 din

Akcijska cena: 2.599 din

Ušteda: 291 din (10 odsto)

Jedinstveni satovi

Vileda Turbo mop set za čišćenje 6701014

Savremenim načinom života uvodimo i savremene i inovativne vidove čišćenja, pa se u skladu sa potrebama modernog domaćinstva na našem tržištu pojavio proizvod iz palete Vileda podnih brisača koji u potpunosti može odgovoriti na potrebe i želje i onih najzahtevnijih.

Redovna cena: 4.800 din

Akcijska cena: 2.999 din

Ušteda: 1.801 din (38 odsto)

Oprema za čišćenje

Masažer za zglobove JC-100

Nova vrsta fizioterapije, totalno različita od stare prakse steznika ili grejača zglobova. Ovaj masažer, zasnovan na novom konceptu medicinskog tretmana mišića zgloba, efikasno ublažava bol, prodirući termalnom energijom duboko u zonu kolena, ramena ili lakta, preko toplote od svetlosti dioda i infrared svetlosti.

Redovna cena: 8.290 din

Akcijska cena: 6.700 din

Ušteda: 1.590 din (19 odsto)

Ostala pomagala

Sto za stoni tenis

Sto za stoni tenis Active sa točkovima.

Redovna cena: 20.599 din

Akcijska cena: 18.999 din

Ušteda: 1.600 din (8 odsto)

Ostali rekviziti

Tarrington House Set Brantford

Baštenska garnitura Brantford sastoji se od dve fotelje, dvoseda i stola. Jastuci debljine pet centimetara garantuju udobnost, a to je čini idealnom za uživanje u opuštajućem jutru na terasi ili bašti.

Redovna cena: 49.990 din

Akcijska cena: 44.990 din

Ušteda: 5.000 din (10 odsto)

Ostalo za baštu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.