Izvor: B92, 17.Maj.2009, 20:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulažite u zlato i zdravu hranu

Beograd -- Svetska ekonomska kriza je tek na početku i mogla bi potpuno da promeni današnje odnose snaga u svetu, rekao je u intervju za "Novosti" Džerald Selente.

Ove tvrdnje posebno dobijaju na težini kada ih izgovori Džerald Selente, osnivač i direktor čuvenog "Trend risrč" instituta iz Njujorka, koji je u prethodnih 30 godina uspešno predvideo sve glavne događaje u svetskoj ekonomiji i politici.

Džerald Selente je tako predvideo i raširenu upotrebu flaširane >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vode, procvat kupovine preko interneta, trend „opupštenog" oblačenja na poslu i ulici (početkom osamdesetih) Na pitanje šta savetuje, gde da ulažemo novac kad svet podrhtava pod ekonomskom krizom on kaže:

„ U alternativnu energiju, genetski inženjering, a naročito u proizvodnju zdrave hrane i sve što je povezano sa zdravljem ljudi. Običan čovek bi trebalo da postane što je više moguće nezavistan od sistema, odnosno da samostalno uzgaja sopstvene namirnice i energente. Nravno štedite, ne podižeie kredite, ne živite preko svoji mogućnosti i kupujte zlato".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.