Ulaganje u industriju za preradu otpada

Izvor: S media, 17.Sep.2009, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulaganje u industriju za preradu otpada

Postoji velika zainteresovanost italijanskih investitora za ulaganje u preradu otpada u Srbiji.

Ministar životne sredine i prostornog planiranja Srbije Oliver Dulić, koji je u Milanu posetio komunalno preduzeće za preradu otpada, rekao je da će se ulaganjem u industriju recikliranja otpada u Srbiji rešiti "nagomilani ekološki problemi" i

otvoriti nova radna mesta.

"Videli smo jednu od najmodernijih fabrika za preradu otpada u Evropi", rekao je Dulić. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << O ulaganjima u tu oblast, u Srbiji, ministar je razgovarao i sa predsednikom Vlade grada Milana Manfredi Palmerijem.

Dulić je naveo da je italijanskoj strani predstavio "ekološku politiku Srbije" i potrebu za poboljšanjem sistema za upravljanje otpadom u Srbiji koji je "star" 30 godina.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.