Ulaganja za nove sportske uspehe u Novom Pazaru

Izvor: RTS, 26.Sep.2018, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulaganja za nove sportske uspehe u Novom Pazaru

Novi Pazar je bio domaćin Malog sajma sporta, na kojem se više od 1.500 osnovaca oprobalo u različitim sportskim disiplinama. Želja organizatora je da animira najmlađe da se bave sportom.
"Novi Pazar će i dalje biti pionir u budućim sportskim infrastrukturinim projektima", kazao je ministar Vanja Udovičić i podsetio da rezultati koje novopazarski sportisti postižu za svoju zemlju i grad opravdavaju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ulaganje u sportiste i sport u tom gradu.

"Srbija ulaže u sport što se pokazalo medaljama koje donosimo sa međunarodnih takmičenja", zaključuje Davor Štefanek predsednik Sportskog saveza Srbije.
"Novi Pazar je grad sporta i grad mladih i zaslužuje ovakvu manifestaciju," navodi Nihat Biševac, gradonačelnik Novog Pazara.
Biševac je obećao da će grad i dalje ulagati u sport i sportsku infrastrukturu.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Dan sporta i omladine u Novom Pazaru

Izvor: SandzakPress.net, 27.Sep.2018, 11:19

U Novom Pazaru Dan omladine, ali i Dan sporta. Možemo se pohvaliti, kaže ministar Udovičić, s vrhunskim sportskim rezutatima koji su napravljeni u posljednje četiri godine u ovom Gradu. -I jeste za svaku pohvalu da imamo medalje s nacionalnih evropskih i svjetskih šampionata u pojedinačnim sportovima....

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.