Ukrasite dom: Pogledajte kreativne zidne dekoracije u obliku drveta (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 15.Okt.2015, 07:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrasite dom: Pogledajte kreativne zidne dekoracije u obliku drveta (FOTO)

Ukrašavanje zidova naljepnicama ili šablonima sa motivom drveta, oslikavanje ili, pak, dekorisanje zidova pravim granama može biti prelijepa i inspirativna ideja. Zamislite drvo sa granama, lišćem, pticama i leptirima kako unosi život u bilo koju prostoriju u vašem domu.

Bilo da je pravo ili naslikano, samo ukras na zidu ili ima i korisnu namjenu, drvo u enterijeru ne može ostati neprimijećeno. Zato, ako tragate za jedinstvenom i upečatljivom dekoracijom za zidove, pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << pet kreativnih ideja i brojne načine kako da ih primjenite u svom domu.

Naljepnice i šabloni u obliku drveta ili, pak, prave grane i suvo lišće biće centralni dekorativni detalj u prostoriji i unijeti duh prirode u enterijer.

Grane drveta ili stablo poslužiće kao idealno mjesto za police, pa će vaše knjige ili dekorativni predmeti dobiti kreativno mjesto za odlaganje. Police u obliku drveta savršeno će se uklopiti u dječiju sobu, ali mogu krasiti zidove bilo koje prostorije.

Porodične fotografije zaslužuju istaknuto mjesto u vašem domu, a jedan od kreativnijih načina da ih izložite je foto galerija smještena na granama drveta.

Ako živite u malom stanu, idealna zamjena za pravo novogodišnje drvo može biti dvodimenzionalna jelka na zidu napravljena od suvih grančica ili oblikovana od samih ukrasa za jelku.

Saksije sa cvijećem, začinskim ili drugim biljkama, mogu se smjestiti u krošnji drveta i na taj način vertikalnu baštu učiniti još maštovitijom.

(NN, kućastil.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.