Ukrao 15 miliona za stanove

Izvor: OkRadio.rs, 10.Okt.2013, 16:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrao 15 miliona za stanove

Građevinski investitor Demir Jetul (62) uhapšen je zbog sumnje da je od građana i firmi uzeo 15,5 miliona dinara radi izgradnje stanova koje nikada nije završio. On je uhapšen u četvrtak u Kraljevu.   Jetula je po nalogu Osnovnog javnog tužioca u Kraljevu zadržan u pritvoru do 48 sati posle čega će biti izveden pred tužioca.   Policija je pozvala sve oštećene građane da lično dođu u Odeljenje kriminalističke policije u Kraljevu i prijave prevaru ili da to učine na telefon 036 364-053.  

Nastavak na OkRadio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen građevinski investitor zbog varanja građana

Izvor: Vesti-online.com, 10.Okt.2013

Kraljevačka policija uhapsila je danas građevinskog investitora Demira Jetula (62) osumnjičenog da je od građana i firmi uzeo 15,5 miliona dinara radi izgradnje stanova koje nikada nije završio. ..Foto: Ilustracija..Policija je pozvala sve oštećene građane da lično dođu u Odeljenje kriminalističke...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.