Ukrali mu ceo kiosk sa Zelenjaka!

Izvor: Press, 10.Feb.2014, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrali mu ceo kiosk sa Zelenjaka!

- Kad sam oko 12 sati došao do lokala, umalo se nisam šlogirao. Cela prodavnica mi je nestala. Pomislio sam da je reč o skrivenoj kameri i da se neko zeza sa mnom. Nažalost, ovo nije šala, već realnost. Sramota i bezobrazluk. Najgore je što niko ništa nije ni čuo ni video, a lokal mi je na Zelenom vencu, u samom centru Beograda – rekao je Nenad Savić, vlasnik pekare “Somunče”.
Njemu su nepoznati lopovi u noći između subote i nedelje brusilicom isekli sve delove fast >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << fuda i odneli sav inventar. Savić je lokal uzeo pod zakup, a s radom je trebalo da počne u utorak.
- Bio sam u fast fudu u subotu do 21 sat, postavio sam s prijateljima reflektore i pripremao sve za početak rada. Sad nemam ništa, sve su ispraznili. Odneli su bukvalno sve, od stolarije, pa do šoljica za kafu. Jedino su mi ostavili WC šolju u kupatilu. Šteta je ogromna, između 15.000 i 20.000 evra - kaže Savić.
Savić je početkom februara zakupio lokal od vlasnice Branislave Petroski.
- Kad sam video da je fast fud bukvalno nestao, odmah sam pozvao vlasnicu i rekao joj: “Branka, odneli su celu radnju”. U prvi mah pomislila je da je lokal obijen. Samo mi nije jasno kako je neko celu noć mogao da seče inventar brusilicom, utovara stvari u kamion, a da ni prolaznici ni policajci ne primete da se nešto sumnjivo dešava – kaže Savić i dodaje da nijedan od okolnih lokala ne radi celu noć.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.