Ukrajinac četiri godine glumio srednjoškolca i spavao sa 15-godišnjom devojčicom

Izvor: Blic, 02.Mar.2016, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukrajinac četiri godine glumio srednjoškolca i spavao sa 15-godišnjom devojčicom

Dvadesettrogodišji Ukrajinac Artur Samarin, koji se predstavljao kao srednjoškolac, uhapšen je prošle nedelje u Pensilvaniji i optužen je za seksualni odnos s maloletnicom.

Samarin je uhapšen nakon što se ispostavilo da se četiri godine predstavljao kao osamnaestogodišnji Ašer Pots. Optužen za krivično delo krađe identiteta i falsifikovanja javnih isprava, a zatim i za seksualni napad na 15-godišnjakinju.

U intervjuu lokalnom kanalu WHTM, obavljenom pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nego što je optužen za seksualni napad, on je izjavio da prevara nije bila njegova ideja i da se “ne kaje”.

“Ne kajem se zbog onoga što sam uradio, sve svoje slobodno vreme posvetio sam obrazovanju. Želim da kažem da to nije bila moja ideja.”

Kako se saznaje, Samarin je stigao u SAD 2012. godine, nakon što je maturirao i dve godine pohađao koledž u Ukrajini.

“Ukrajinski narod je gladovao, uključujući i moju porodicu. Majka, deda i baka uložili su poslednji dinar kako bih ja mogao da dođem ovamo i govorili su mi: 'Želimo ti sve najbolje. Daj sve od sebe. Učini to za sve nas.'”

Karolin Pots, majka njegovog usvojitelja, koja živi u Arizoni, kaže da je od početka gajila izvesne sumnje. Ona je izjavila da je Samarin bio veoma fin i šarmantan, ali da je “uvek bila pomalo sumnjičava”.

“Na neki način, nisam preterano iznenađena”, rekla je ona.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.