Ukradeno vozilo pronađeno kod direktora FK Bežanija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Okt.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukradeno vozilo pronađeno kod direktora FK Bežanija

BANJALUKA - Terensko vozilo "folksvagen tuareg" ukraden u Kantonu Sarajevo pronađen je u nedelju ujutro u vikendici u Javoru kod Pala koju koristi Nedeljko Ostojić iz Beograda, poznat kao kum ubijenog predsednika FK Bežanija i vođe "bežanijskog klana" Gorana Mijatovića Mite.

Banjalučki "Glas Srpske" u sutrašnjem broju piše, pozivajući se na svoj izvor, da će za Ostojićem biti raspisana centralna poternica ukoliko se ne odazove na razgovor >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u policiju.

Ostojić je aktuelni sportski direktor FK Bežanija i važi za naslednika Mite na čelu "bežanijskog klana", piše list.

U tekstu se navodi da pronalazak džipa, koji je ukraden 15. oktobra u Kantonu Sarajevo, a vlasništvo je Jove Šehovca, "otvara mnogo zanimljiviju priču nego što je to rasvetljena krađa automobila".

Podseća se da je Mita, kojeg je Ostojić nasledio na čelu tzv. bežanijskog klana, ubijen 2006. godine u eksploziji auto-bombe, za čije podmetanje je bila osumnjičena kriminalna grupa Đorđa Ždrale iz Istočnog Sarajeva.

"Ispostavilo se da je Mita ubijen u sukobu sa beogradskim gangom 'Kekina grupa', koji je predvodio Dejan Stojanović-Keka. Sumnja da je ubistvo organizovao Ždrale uklonjena je u direktnom susretu Ostojića sa njim. Taj sastanak u svom kafiću 'Sport' u Istočnom Sarajevu organizovao je nedavno ubijeni Zoran Golub Čarlama", kazao je policijski izvor.

On je dodao da je taj sastanak upriličen nešto pre ubistva Mladena Ćehe i da je Ždrale upravo Ćehu i takozvani "sokolački klan" optužio za Mitino ubistvo.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.