Ukradena strujna instalacije iz crkve u Uroševcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jun.2021, 23:23

Ukradena strujna instalacije iz crkve u Uroševcu

Pravoslavna crkva Svetog cara Uroša u Uroševcu opljačkana je, a ukradena je strujna instalacija, javlja prištinski portal Reporteri.

Kako navodi, iako su vrata crkve bila zaključana, lopovi su u subotu uspeli da uđu u crkvu, a nije poznato kako su to uradili.

Kosovska policija istražuje slučaj.

Prema navodima policije, osim strujne instalacije, nije zabeležena druga šteta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukradena strujna instalacija iz crkve u Uroševcu

Izvor: B92, 21.Jun.2021, 07:10

Uroševac -- Pravoslavna crkva Svetog cara Uroša u Uroševcu opljačkana je, a ukradena je strujna instalacija, javlja prištinski portal Reporteri...Kako navodi, iako su vrata crkve bila zaključana, lopovi su u subotu uspeli da uđu u crkvu, a nije poznato kako su to uradili...Kosovska policija istražuje...

Nastavak na B92...

Ukradena strujna instalacija iz crkve u Uroševcu

Izvor: N1 televizija, 21.Jun.2021

Iz pravoslavne crkve Svetog cara Uroša u selu Talinovac kod Uroševca ukradena je strujna instalacija, javio je prištinski portal "Reporteri".

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.