Ukinuta vanredna situacija u opštini Blace

Izvor: B92, 16.Jan.2017, 20:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukinuta vanredna situacija u opštini Blace

Blace -- Vanredna situacija u opštini Blace uvedena 6. januara zbog snežnih padavina i niskih temperatura, ukinuta je odlukom predsednika opštine Zorana Jozića.

Kako je saopštila opštinska Služba za informisanje, odluka je doneta na osnovu predloga Štaba za vanredne situacije zbog prestanka vanrednih okolnosti.

Vanredna situacija zbog neprohodnosti gotovo svih lokalnih putnih pravaca u opštini Blace uvedena je 6. januara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ukinuta vanredna situacija u Blacu

Izvor: N1 televizija, 16.Jan.2017

Vanredna situacija u opštini Blace, koja je uvedena 6. januara zbog snežnih padavina i niskih temperatura, ukinuta je odlukom predsednika opštine Zorana Jozića...Kako je saopštila opštinska Služba za informisanje, odluka je doneta na osnovu predloga Štaba za vanredne situacije zbog prestanka...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.