Ukinuta vanredna situacija u Kuršumliji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Avg.2020, 15:54

Ukinuta vanredna situacija u Kuršumliji

Predsednik Opštine Kuršumlija Radoljub Vidić, na osnovu Zaključka opštinskog štaba za vanredne situacije, doneo je danas Odluku o ukidanju vanredne situacije na teritorije cele opštine.

Vanredna situacija u toj opštini uvedena je zbog širenja virusa korona, a s obzirom da je, kako je navedeno na sajtu te opštine, razlog za njeno trajanje prestao, danas je ukinuta.

Radno vreme ugostiteljskih objekata - restorana, kafića, barova, kladionica i ostalih ugostiteljskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << objekata, ubuduće se utvrđuje u skladu sa važećom Odlukom o radnom vremenu.

Na snazi ostaju sledeće preventivne mere od uticaja na bezbednost i zdravlje ljudi, a posebno one koje se odnose na sprečavanje širenja virusa Kovid-19 - održavanje socijalne distance, obavezna dezinfekcija i upotreba maski u zatvorenom, ograničen broj ljudi u zatvorenom prostoru do 50.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Ukinuta vanredna situacija u Kuršumliji

Izvor: B92, 26.Avg.2020

Predsednik opštine Kuršumlija Radoljub Vidić doneo je danas odluku o ukidanju vanredne situacije na teritorije cele opštine...Vanredna situacija u toj opštini uvedena je zbog širenja koronavirusa, a s obzirom na to da je, kako je navedeno na sajtu te opštine, razlog za njeno trajanje prestao,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.