Ukinut pritvor Katarini Rebrači

Izvor: Beta, 15.Nov.2010, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukinut pritvor Katarini Rebrači

BEOGRAD, 15. novembra 2010. (Beta) - Katarini Rebrači u ponedeljak je ukinut pritvor u kome se nalazila od 7. aprila ove godine.

Uprava za izvršenje zavodskih sankcija saopštila je da je Katarina Rebrača danas puštena iz pritvora.

Katarina Rebrača, njena majka Sandrina Bogunović i njihove dve saradnice optužene su za zloupotrebu i prisvajanje novca iz fonda "Katarina Rebrača" i sudi im se pred Visim sudom u Beogradu.

Prema navodima optužnice, one su od marta 2006. godine do aprila 2010. godine protivpravno prisvojile 37 miliona dinara koje su na račune Dobrotvornog fonda "Katarina Rebraca" uplatili donatori radi edukacije i informisanja ženske populacije o prevenciji raka dojke.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukinut pritvor Katarini Rebrači

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Nov.2010

BEOGRAD -..Vlasnica dobrotvornog Fonda Katarina Rebrača puštena je danas nešto pre 16 časova iz Okružnog zatvora u Beogradu, pošto joj je ukinut pritvor, izjavila je Tanjugu portparol Uprave za izrvšenje krivičnih sankcija Zorana Vučković...Pritvor je ukinut i njenoj saradnici Slađani Mironiji...Portparol...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

UKINUT PRITVOR KATARINI REBRAČI

Izvor: Kurir, 15.Nov.2010

BEOGRAD - Katarini Rebrači ukinut je pritvor u kome se nalazila od 7. aprila. Kako navodi Uprava za izvršenje zavodskih sankcija..BEOGRAD - Katarini Rebrači ukinut je pritvor u  kome se nalazila od 7. aprila...Kako navodi Uprava za izvršenje zavodskih sankcija Katarina Rebrača je već puštena...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.