Ukinuli stroge mere, obilo im se o glavu

Izvor: B92, 11.Jun.2020, 17:15

Ukinuli stroge mere, obilo im se o glavu

Nakon odluke o ukidanju restriktivnih mera zabeležen najveći dnevni rast broja zaraženih koronavirusom do sada u Pakistanu.

Još 5.834 novih slučajeva kovid 19 potvrdjeno je u toj zemlji u poslednja 24 sata, prenosi britanski Gardijan.

Sada je ukupno inficirano gotovo 120.000 ljudi.

Svetska zdravstvena organizacija preporučila je Pakistanu da ponovo uvede ograničenja, ali pakistanska vlada kaže da pokušava da uspostavi ravnotežu izmedju života i obezbedjivanja sredstava za život.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Rama zapretio ponovnim uvođenjem restriktivnih mera posle rasta broja zaraženih

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Jun.2020

Premijer Albanije Edi Rama zapretio je da će ponovo uvesti meru zabrane kretanja posle naglog povećanja broja novih slučajeva zaraze koronavirusom...Rama je ocenio da je rast broja novozaraženih posledica toga što građani ignorišu preporuke zdravstvenih vlasti za zaštitu od koronavirusa...On...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.