Ukida se linija Niš-Malme

Izvor: Vesti-online.com, 27.Sep.2018, 10:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ukida se linija Niš-Malme

Mađarska lou-kost kompanija Viz er potvrdila je za B92 da se od januara sledeće godine ukida linija Niš-Malme.

Kako je u toj kompaniji potvrđeno za B92, linija Niš-Malme biće ukinuta 7. januara 2019. godine, a putnicima pogođenim ovim izmenama se nudi neka alternativna linija, celokupan povraćaj cene karte ili povraćaj od 120 odsto u vidu kredita za rezervacije karata.

- Kao što je uobičajena praksa u vaduhopolovnoj industriji, Viz er stalno prati učinak svojih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << avio-linija kako bi najpopularnije destinacije bile dostupne po najnižim cenama karata. Blagovremeno ćemo objaviti sve novosti vezane za moguće nove linije - navode iz Viz era.

Linija za Malme uspostavljena je sredinom 2015. godine i bila je druga linija Viz era sa niškog aerodroma.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukida se linija za Malme sa niškog aerodroma

Izvor: JužneVesti.com, 27.Sep.2018

Na sajtu mađarske aviokompanije Wizz air od janura 2019. godine više se ne mogu kupiti karte za Malme sa niškog Aerodroma "Konstantin Veliki", a ova kompanija je potvrdila za B92 da sledeće godine ukida linija Niš - Malme...Putnici koji su planirali da koriste usluge ove kompanije na liniji Niš...

Nastavak na JužneVesti.com...

Ukida se avionska linija Niš-Malme

Izvor: JUGpress.com, 27.Sep.2018

NIŠ..Od januara sledeće godine ukida se avionska linija Niš-Malme – ovu vest potvrdila je Mađarska lou-kost kompanija Viz er . Ova linija  biće ukinuta 7. januara 2019. godine, a putnicima pogođenim ovim izmenama se nudi neka alternativna linija, celokupan povraćaj cene karte ili povraćaj...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.