Ujutru smo najsrećniji

Izvor: NoviMagazin.rs, 16.Feb.2019, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ujutru smo najsrećniji

Ukoliko smo dobro spavali prethodne noći, doručak i prva kafa će opravdano biti simboli sreće, koje često nismo ni svesni

Možda niste ranoranilac i čini vam se da ujutru ne volite sebe (ni ceo svet), ali istraživanja pokazuju da se tada zapravo najbolje osećamo.

- pokazala je analiza stotine miliona poruka na "Tviteru".

Istraživanje, naizgled banalno, otkrilo je da su statusi najoptimističniji u jutarnjim satima, a kasno po podne najsumorniji. To >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << se i uklapa u opštu sliku koja kaže da se naše raspoloženje menja tokom 24 časa, pa smo ujutru srećni, do kraja radnog vremena nezadovoljni, a između 18.00 i 19.00 ponovo imamo osmeh na licu.

Naučnici koji su radili istraživanja na ovu temu kažu da na spavanje uglavnom odlazimo dobrog raspoloženja, kao i da smo vikendom daleko srećniji nego radnim danima, jer smo izolovani od stresa na poslu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.