Ujutru oblačno, maksimalna dnevna 15 stepeni

Izvor: Press, 23.Feb.2015, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ujutru oblačno, maksimalna dnevna 15 stepeni

U Srbiji će jutro biti pretežno oblačno sa mestimičnom kišom, uglavnom slabog intenziteta, po podne sledi razvedravanje, a maksimalna temperatura biće 15 stepeni.
Vetar će biti slab i umeren južni, jugoistocni, u južnom Banatu povremeno i jak. Jutarnja temperatura od dva do sedam stepeni, a najviša dnevna od osam do 15 stepeni. U Beogradu će jutro biti oblačno, povremeno će padati slaba kiša. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Tokom dana delimično razvedravanje. Vetar će biti umeren, jugoistocni. Jutarnja temperatura će biti oko šest, a najviša dnevna oko 13 stepeni.
U utorak će u Srbiji biti relativno toplo, u većini mesta suvo sa dužim suncanim intervalima. Ponegde će padati kratkotrajna kiša, uglavnom posle podne i krajem dana. Naredna dva dana će biti pretežno oblačno, malo hladnije sa kišom, na višim planinama i snegom, navodi RHMZ. U košavskom području umeren i jak jugoistocni vetar. U petak će biti uglavnom suvo. Do kraja perioda preovlađivaće oblačno, mestimicno sa kišom, na planinama i snegom.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.