Ujutru mraz, tokom dana oblačno - do četiri stepena

Izvor: B92, 24.Jan.2018, 01:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ujutru mraz, tokom dana oblačno - do četiri stepena

Beograd -- U Srbiji će ujutru biti hladno sa slabim i umerenim mrazem, po kotlinama i dolinama reka magla, a tokom dana umereno i potpuno oblačno.

Posle podne i uveče sledi delimično razvedravanje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab do umeren vetar, koji će u košavskom području uveče biti u pojačanju. Jutarnja temperatura biće od minus osam do nule, a najviša dnevna od nule do šest stepeni.

I u Beogradu će ujutru biti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << hladno sa slabim mrazem, a tokom dana umereno i potpuno oblačno, posle podne i uveče postepeno razvedravanje.

Jutarnja temperatura biće oko minus jedan, a najviša dnevna oko četiri stepena.

U većem delu Srbije će narednih dana u jutarnjim satima biti slab i umeren mraz, a po kotlinama i dolinama reka magla, koja će se ponegde zadržati i duže tokom dana.

U četvrtak i petak pretežno sunčano, u košavskom području uz umeren i jak vetar, a zatim malo i umereno oblačno, bez padavina.

Dnevna temperatura biće oko i malo iznad proseka za ovo doba godine, a presečna vrednost je od jedan do sedam stepeni.

Biometeorološka prognoza za Srbiju za sredu, 24. januar:

Biometeorološka situacija može relativno nepovolјno uticati na većinu hroničnih bolesnika. Najizraženije tegobe mogu osetiti cerebrovaskularni i srčani bolesnici.

Tokom prepodneva u predelima sa maglom oprez se savetuje astmatičarima.

Problemi sa snom i bolovi u mišićima su moguće meteoropatske reakcije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.