Izvor: RTS, 13.Okt.2022, 06:08

Ujutru maglovito, tokom dana oblačno uz moguću kišu – temperatura do 20 stepeni

Ujutru će ponegde biti magle. Tokom dana oblačno, mestimično sa slabom kišom. Kasno posle podne i uveče u Vojvodini smanjenje oblačnosti. Jutarnja temperatura od 9 do 12, najviša dnevna od 17 do 20 stepeni. U Beogradu samo u pojedinim delovima grada slaba kratkotrajna kiša. Krajem dana manje oblaka. Najviša temperatura oko 19 stepeni.
Ujutru u nižim predelima mestimično magla. Tokom dana pretežno oblačno sa lokalnom pojavom kratkotrajne kiše. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Kasnije posle podne i uveče na severu smanjenje oblačnosti.

Vetar slab istočnih pravaca. Najniža temperatura od 9 do 12 , a najviša od 17 do 20 stepeni.
Za petak se prognozira promenljivo oblačno vreme, tek ponegde sa slabom kišom, na severu suvo. Vetar slab i umeren, istočni, na jugu Banata jugoistočni. Najniža temperatura od do 12, a najviša od 17 do 20 stepeni.
Tokom vikenda pretežno sunčano U subotu pretežno sunčano. Vetar slab i umeren, jugoistočni i istočni, u košavskom području povremeno i jak. Najniža temperatura od 7 do 11 , a najviša od 19 do 21 stepen.
Slično vreme, ali nešto toplije u nedelju. Pretežno sunčano. Vetar slab i umeren, jugoistočni i istočni, u košavskom području povremeno i jak. Najniža temperatura od 7 do 12, a najviša od 21 do 24 stepena.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.