Ujutru je bio običan vozač autobusa, a uveče HEROJ

Izvor: Blic, 01.Jun.2014, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ujutru je bio običan vozač autobusa, a uveče HEROJ

Bil Klark, vozač autobusa u američkom gradu Porlandu, postao je heroj kada je stopirao svoju svakodnevnu rutu kako bi spasao izgubljeno dvogodišnje dete koje je besciljno lutalo u gustom saobraćaju. Vozač spasava dovgodišnje dete

Klark je bio na uobičajenoj ruti kada je iznenada opazio dvogodišnjeg dečaka Džejmsa kako šeta skoro posred puta potpuno sam.

Požrtvovani vozač odmah je reagovao - zaustavio je autobus i dečaka sklonio na sigurno, a nejgov hrabar >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poduhvat zabeležila je kamera u autobusu.

Kako Klark u okolini nije primerio dečakove roditelje, poveo ga je sa sobom da završi svoju smenu, a slučaj je odmah prijavio policiji.

Džejmsa je kasnije pokupio njegov otac koji je bio prestravljen od brige, pravdajući se da je nakon noćne smene na poslu slučajno zapsao dok je čuvao sina.

Pogledajte kako je vozač ispao heroj spasivši dvogodišnjeg dečaka.

VIDEO > Heroj vozač autobusa:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ujutru-je-bio-obican-vozac-autobusa-a-uvece-HEROJ-

Izvor: medio.rs, 02.Jun.2014, 00:20

Bil Klark, vozač autobusa u američkom gradu Porlandu, postao je heroj kada je stopirao svoju svakodnevnu rutu kako bi spasao izgubljeno dvogodišnje dete koje je besciljno lutalo u gustom saobraćaju.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.