Ujutro mraz, ledeni dan sa slabim snegom

Izvor: Beta, 08.Feb.2023, 02:15

Ujutro mraz, ledeni dan sa slabim snegom

U Srbiji će ujutro biti umeren i jak mraz, a u većini mesta i ledeni dan sa maksimalnom temperaturom do nula stepeni Celzijusa i sa provejavanjem slabog snega, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).Vetar će biti slab i umeren, severoistočni i istočni. Jutarnja temperatura kretaće se od minus 12 do minus pet, a najviša od minus dva do nula stepeni Celzijusa.U Beogradu će biti ledeni dan uz jutarnje provejavanje slabog snega, dok će tokom dana doći do postepenog razvedravanja sa sunčanim periodima. Vetar će biti slab i umeren, severoistočni i istočni. Jutarnja temperatura biće od minus osam do minus pet, a najviša oko nula stepeni.Očekuje se relativno nepovolјna biometeorološka situacija za većinu hronično obolelih i osetlјivih osoba. Najizraženije tegobe mogu osetiti srčani i cerebrovaskularni bolesnici pa im se preporučuje da poslušaju savete lekara. Neraspoloženje i glavobolјa su moguće meteoropatske reakcije.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JAK MRAZ I LEDENI DAN! Minus ne napušta Srbiju

Izvor: OkRadio.rs, 08.Feb.2023

U Srbiji će ujutro biti umeren i jak mraz, a u većini mesta i ledeni dan sa maksimalnom temperaturom do nula stepeni Celzijusa i sa provejavanjem slabog snega, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). Vetar će biti slab i umeren, severoistočni i istočni. Jutarnja temperatura kretaće...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.