Izvor: Piplmetar.rs, 01.Mar.2024, 20:31

Uhvatio suprugu za vrat, pa je gurnuo dok je držala dete u rukama: Uhapšen mladić (29) zbog nasilja u porodici

Đ. Đ.


Osumnjičeni je negirao izvršenje krivičnog dela

Foto: Marko Jovanović


Danas u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu saslušan je uhapšeni R.J. (29) zbog krivičnog dela Nasilje u porodici iz člana 194. Krivičnog zakonika koje je izvršio na štetu supruge M.J. (34) tako što ju je, nakon verbalne rasprave, uhvatio rukom za vrat i gurnuo na krevet dok je držala u rukama >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << njihovo zajedničko dete koje ima 15 meseci.
Potom ju je vukao za nogu i uvrtao, usled čega je oštećena zadobila telesne povrede.
Osumnjičeni je negirao izvršenje krivičnog dela, a imajući u vidu da postoje okolnosti koje ukazuju da ce boravkom na slobodi osumnjičeni uticati na oštećenu Treće osnovno javno tužilastvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu predlog da se prema osumnjičenom odredi pritvor, koji je rešenjem suda određen.
(Telegraf.rs)


Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381
64 8939257
(WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja
pogledajte uputstva na stranici Uslovi
korišćenja.
Priče sa Weba

Najnovije iz rubrike Vesti

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

DAVIO ŽENU DOK JE DRŽALA BEBU OD 15 MESECI Određen pritvor nasilniku iz Beograda

Izvor: Blic, 02.Mar.2024, 00:40

Nakon saslušanja u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu uhapšenom R. J. (29) je, zbog nasilja nad njegovom suprugom M. J. (34), Treći osnovni sud u Beogradu odredio pritvor, saopšteno je večeras iz tog tužilaštva.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.