Uhvatio devojku s drugim pa mu odrezao penis!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Mar.2012, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhvatio devojku s drugim pa mu odrezao penis!

Trenutno je u toku suđenje 38-godišnjem Francuzu koji je toliko pobesneo kada je uhvatio devojku s ljubavnikom da mu je odrezao penis i bacio ga u WC šolju.

Jedan Francuz je toliko je pobesneo kada je uhvatio svoju dugogodišnju devojku s ljubavnikom u krevetu, da mu je odrezao penis i bacio ga u WC šolju.

Ovaj zastrašujući slučaj dogodio se 2008. godine, a 38-godišnji Francuz je trenutno na sudu i preti mu do 15 godina zatvora.

Pred sudom je izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da mu se "srušio svet" kada je video devojku u krevetu s drugim muškarcem, pa je ljubavnika zavezao za stolicu i odsekao mu oko dve trećine penisa.

Navodno ga je najviše isprovociralo kad mu je ljubavnik dobacio: "Ja sam s tvojom ženom, i taj koji je dodiruje, baš me briga ako tebi to ne odgovara".

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.