Uhvaćeno neobično stvorenje: Čudovište sa druge planete? (VIDEO)

Izvor: S media, 23.Avg.2012, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhvaćeno neobično stvorenje: Čudovište sa druge planete? (VIDEO)

Video koji prikazuje neobično biće uhvaćeno u Africi pogledan je 250.000 puta za samo nekoliko dana. U njegovu opisu stoji kako su lokalni lovci u Namibiji ugledali neobično stvorenje u potrazi za hranom. Jedan od lovaca pogodio ga je metkom, nakon čega je biće pobeglo u grmlje, ali lovci su ga ipak pronašli.

Lovci su pronašli još tri slična bića. Jedan od njih ih je napao, pa su ga ubili, a ostali su pobegli.

Telo neobičnog bića odneto je u >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << lovački kamp i očekuje se detaljna istraga. Na Jutjubu se zahuktala rasprava o poreklu ovog bića. Dok jedni veruju kako se radi o lažnim fotografijama, drugi su uvereni u njihovu autentičnost, a neki čak tvrde kako su i sami videli slična bića.

Pogledajte video i prosudite sami da li se radi o biću s neke druge planete, mitskom biću ili nečem drugom.

(S media, Dnevnik.hr)

Foto: printscr video

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Uhvaćeno čudovište!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Avg.2012

Lovci u Namibiji uhvatili neobično stvorenje koje nikada do sada nije viđeno. Snimak izazvao burne reakcije- da li je reč o biću s neke druge planete, mitskom biću ili nečem sasvim drugom. ..Za sada nema odgovora na to kakvo je ovo biće i odakle je došlo.. ..Video koji prikazuje neobično biće...

Nastavak na Vesti-online.com...

Šta je ovo?

Izvor: Mondo, 23.Avg.2012

Lovci u Namibiji uhvatili su neobično biće kome niko ne zna poreklo. Bar tako tvrdi autor snimka na YouTubu koji je pogledan već 250.000 puta...U opisu videa tvrdi se da su lokalni lovci u Namibiji ugledali neobično stvorenje u potrazi za hranom...Jedan od lovaca pogodio ga je metkom nakon čega...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.