Uhvaćeni migranti na Batrovcima: Jedan na rezervom točku

Izvor: B92, 11.Sep.2018, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhvaćeni migranti na Batrovcima: Jedan na rezervom točku

Beograd -- Jedan migrant je juče na prelazu Batrovci ka Hrvatskoj pokušao da pređe granicu sedeći na rezervnom točku ispod šasije kamiona, saopštila je Uprava carina.

Istoga dana još petorica Avganistanaca su pokušala da sakriveni u kamionu pređu u Evropsku uniju.

U saopštenju se navodi da je kamion sa bugarskom registaracijom koji je išao ka Francuskoj upućen na dodatni pregled skener-uređajem, i da su na taj način opazili migranta, koji je rizikovao život >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << skrivajući se ispod teretnog vozila.

Uprava carina podseća da je sličan slučaj zabeležen 2016. godine, kada su službenici na prelazu Šid ispod kamiona pronašli dvojicu promrzlih migranata.

Petoricu Avganistanaca, koje je takođe otkrio skener, carinici su na Batrovcima zatekli skrivene u robi u prikolici jednog kamiona.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.