Uhvaćena nova mula na Tuđmanu

Izvor: B92, 17.Okt.2021, 20:39

Uhvaćena nova mula na "Tuđmanu"

Nekoliko dana nakon što je u Aerodromu "Franjo Tuđman" pala Brazilka s gotovo kilogram kokaina, danas je uhvaćena nova mula, javlja Dnevnik Nove TV.

Podsjetimo, na aerodromu pala je Brazilka u kojoj je bio gotovo kilogram kokaina. Droga izuzetne čistoće bila je namenjena ilegalnoj preprodaji na hrvatskim ulicama. Osumnjičenoj preti do deset godina zatvora.

Kako doznaje Dnevnik Nove TV, carinski su službenici na Tuđmanu ulovili još jednu mulu - opasana s više >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << od kilograma kokaina pokušala je ući u Hrvatsku.

Iz carine nisu želeli da govore o ovoj akciji, a iz policije poručuju da su izvidi tajni dok se istraga ne okonča te će sve biti poznato nakon toga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.