Uhvaćen serijski pljačkaš sa plastičnim pištoljem

Izvor: Kurir, 09.Avg.2012, 15:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhvaćen serijski pljačkaš sa plastičnim pištoljem

Osumnjičeni je ulazio u banke, pošte, kladionice, slot klubove i prodavnice i uz pretnju plastičnim pištoljem od zaposlenih oduzimao novac

BEOGRAD  - Beogradska policija uhapsila je Ivicu A. (37) iz Aranđelovca zbog postojanja osnova sumnje da je na teritoriji Beograda počinio 16 krivičnih dela razbojništva, saopšteno je danas iz MUP-a Srbije.

Prema saopštenju, osumnjičeni je ulazio u banke, pošte, kladionice, slot klubove i prodavnice i uz >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pretnju plastičnim pištoljem od zaposlenih oduzimao novac.

Izvršenjem ovih krivičnih dela, osumnjičeni je naneo materijalnu štetu u iznosu od oko 1,5 miliona dinara.

Ivica A. je osumnjičen da je od marta do avgusta ove godine počinio razbojništvo u prodavnicma "DB Kids", "Dis", "Korner Šop", "Zora", ekspozituri banke "Inteza", Pošti, u više navrata u slot klubovima "Aleksandar" i "Soker", kladionicama "Meridijan" i "Atlantik", kiosku "Štampa-sistem" i trgovinskoj radnji "MK".

Osumnjičeni će uz krivičnu prijavu biti priveden dežurnom istražnom sudiji Osnovnog suda u Beogradu.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Uhapšen osumnjičeni za 16 razbojništava u Beogradu

Izvor: Studio B, 09.Avg.2012

Beogradska policija uhapsila je mladića osumnjičenog da je u poslednjih pet meseci opljačkao šesnaest banaka, pošti, kladionica i prodavnica u gradu. Kako saznajemo osumnjičani je pljačkao uz pretnju plastičnim pištoljem. ..Uhapšeni tridesetsedmogodišnji Ivica A. seriju razbojništava započeo...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.