Uhapsili su SVINJU koja je terorisala grad a ono sto je ona uradila niko nije ocekivao

Izvor: medio.rs, 31.Maj.2015, 18:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapsili su SVINJU koja je terorisala grad a ono sto je ona uradila niko nije ocekivao

Kao i svakog kriminalca, policajci su svinju smestili na zadnje sedište automobila, uopšte ne razmišljajući šta bi moglo da se dogodi

Nakon što je pobegla vlasniku, problematična svinja pravila je haos je gradićem Šelbi Taunšip i pritom preplašila nekoliko ljudi kojima je ulazila u dvorišta i napadala ih.

Nakon što je jedna gospođa pozvala policiju, oni su uspeli da je lociraju i uhapse. Kao i svakog kriminalca, policajci su svinju smestili na zadnje sedište automobila, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << uopšte ne razmišljajući šta bi moglo da se dogodi.

Svinja je naime njihov automobil pretvorila u svoj toalet i obilno se uneredila.

– Mislio sam da sam nakon 25 godina službe video sve, a onda me nazvao šef smene i rekao mi da imamo problem – svinju koja pravi haos po celom gradu  – izjavio je zamenik šefa stanice Mark Koil.

Foto: Shelby Township Police Department

– Policajci su izašli na teren i uspeli su da savladaju svinju i smeste je na zadnje sedište automobila. Rekli su da im nije stvarala previše problema, sve dok je nisu smestili u auto – objasnio je Koil.

Šta je ona napravila od automobila vrlo jasno se vidi na priloženoj fotografiji.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.