Uhapšeno pet čelnika Gradske čistoće , oštetili državu za 169 miliona

Izvor: Blic, 02.Apr.2014, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno pet čelnika "Gradske čistoće" , oštetili državu za 169 miliona

Policija u Beogradu uhapsila je danas bivšeg generalnog direktora JKP "Gradska čistoća" Aleksandra Stamenkovića, referenta plana i analitike Bojana Anđelkovića, rukovodioca službe za javne nabavke Mirjanu Ivanović, radnika firme "Blagojevica" Živka Radojičića i direktora firme "Blok" Dušana Mandrapa .

Oni su uhapšeni zbog sumnje da su kao odgovorna lica u vezi sa kupovinom podzemnih kontejnera oštetili državu za 169 miliona dinara od kojih su 63 miliona pribavili preduzeću "Blok".





Uskoro opširnije...

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeno pet čelnika "Gradske čistoće", oštetili državu za 169 miliona

Izvor: Blic, 02.Apr.2014

Policija u Beogradu uhapsila je danas bivšeg generalnog direktora JKP "Gradska čistoća" Aleksandra Stamenkovića, referenta plana i analitike Bojana Anđelkovića, rukovodioca službe za javne nabavke Mirjanu Ivanović, radnika firme "Blagojevica" Živka Radojičića i direktora firme "Blok" Dušana...

Nastavak na Blic...

Hapšenja zbog malverzacija prilikom nabavke podzemnih kontejnera

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Apr.2014

Bivši generalni direktor "Gradske čistoće" Beograda, Aleksandar Stamenković i još četiri osobe uhapšene zbog kupovine podzemnih kontejnera za smeće. Njima je određeno policijsko zadržavanje od 48 sati.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Uhapšen bivši direktor "Gradske čistoće"!

Izvor: Press, 02.Apr.2014

Oni su uhapšeni zbog sumnje da su kao odgovorna lica u vezi sa kupovinom podzemnih kontejnera oštetili drzavu za 169 miliona dinara, od kojih su 63 miliona dinarapribavili preduzeću "Blok", navodi taj dnevnik na svom internet sajtu.. Demokratska stranka (DS) saopštila je danas da policijsko...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.