Uhapšeno pet Tutinaca, pretukli muškarca u centru Novog Pazara, a onda nasrnulina njegovog brata

Izvor: SandzakPress.net, 11.Dec.2019, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšeno pet Tutinaca, pretukli muškarca u centru Novog Pazara, a onda nasrnulina njegovog brata

Policajci u Novom Pazaru uhapsili su F. N. (45), F. N. (46), O. N. (31), DŽ. N. (32) i E. N. (29) iz Tutina, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje. Sumnja se da su F. N i F. N. danas na trgu u Tutinu naneli nekoliko udaraca 35-godišnjem sugrađaninu, dok se ostala trojica sumnjiče da su nešto kasnije u Omladinskoj ulici više puta udarili 33-godišnjeg brata oštećenog. Petorici osumnjičenih određeno je zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu, saopstila je PU Novi Pazar.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Uhapšeni zbog krađe novčanika

Izvor: JužneVesti.com, 12.Dec.2019, 16:26

Zbog sumnje da su 81-godišnjem čoveku oteli novčanik, kako kažu u niškoj policiji, uhapšena su dva muškarca i njima je određen pritvor...Uhapšeni su D. Z. (37) i B. U. (58), saopštavaju iz policije...Sumnja se da su oni 10. decembra ove godine na prigradskoj autobuskoj stanici od 81-godišnjeg...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.